Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Dr. Ruth Armstrong deltog i maj 2016 i en konference om kirkelig resocialisering, hvor hun talte om erfaringerne fra England. (Foto: Bent Dahl Jensen)

Kirken og mennesker i fængsel

Seminar den 1. april 2019 med enestående inspiration fra England.

Hvilken rolle har kirken at spille for folk, som er på vej tilbage til samfundet efter endt afsoning? Hvordan byder man indsatte velkommen i fællesskabet? Det er nogle af de spørgsmål, som vi vil stille skarpt på, når Ruth Devent, som selv har afsonet en dom i et engelsk fængsel, besøger Danmark sammen med kriminolog og forsker ved Cambridge University, Dr. Ruth Armstrong.

Ruth Armstrong har tidligere besøgt Danmark, da hun i 2016 medvirkede ved en konference, arrangeret af Cafe Exit og Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV), om kirkelig resocialisering. Efter responsen på hendes indlæg på konferencen i 2016 kan vi se frem til en meget engageret og livsnær indføring i de muligheder og udfordringer, som kirkens engagement indebærer.

Under seminariet vil der blive mulighed for at drøfte oplæggene og sætte dem i forbindelse med de vilkår, der gælder i danske fængsler og kirker.

Når seminariet er slut, vil der være mulighed for en sandwich at gå hjem på.


Seminaret holdes i
Apostelkirkens menighedslokale,
Saxogade 13, 1662 København V.
Mandag den 1. april 2019, kl. 15-18.

Oplæggene holdes på engelsk og simultantolkes til dansk.

Tilmelding via link her senest onsdag den 27. marts 2019.
Seminaret arrangeres af Café Exit og Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV).


Læs om konferencen i 2016:

Konference om resocialisering af tidligere indsatte, Café Exit, 20-05-2016