Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Foredrag

Café Exit er en organisation, som hjælper indsatte og tidligere indsatte med at vende tilbage til samfundet og undgå at falde tilbage til kriminalitet. I det arbejde møder vi mennesker, hvis fællesnævner er, at de har afsonet en dom, men som derudover er vidt forskellige – har forskellige baggrunde, muligheder, udfordringer og drømme.

Mange af dem har spændende historier, erfaringer og indsigter, som de gerne vil dele med deres medborgere. Formålet med at dele de meget personlige historier er:

  • At bevidstgøre om de negative sider ved et liv med kriminalitet.
  • At give den brede befolkning et indblik i en ukendt verden med kriminalitet, fængsling og reintegration i samfundet.
  • At give foredragsholderen selv en mulighed for at reflektere over sit liv og give noget tilbage til sine medmennesker. Mange af vores foredragsholdere lægger vægt på det selvterapeutiske element i at dele deres historie.

Vores foredrag er under udvikling. Nogle af foredragsholderne er derfor meget rutinerede, mens andre er i gang med at lære det, måske fordi de kun lige er på vej ud af fængsel. I Café Exit vil vi gerne sikre, at både foredragsholder og publikum får en god oplevelse ud af mødet. Det gør vi bedst ved at have en dialog før og efter foredraget. Alle vores foredragsholdere er varme mennesker med en spændende fortid og nutid. De har også alle indsigter i de menneskelige udfordringer, vi alle deler – som inklusion og eksklusion af fællesskaber, udfordringerne ved personlig udvikling og at acceptere os selv og hinanden med alt, hvad det indebærer. Men indfaldsvinklerne og identifikationen hos publikum kan være forskellig afhængig af foredragsholderens køn, alder, kulturbaggrund, kriminalitet osv.

Kontakt os derfor og hør nærmere.
Tom Hansen
Tlf: 27 13 22 95
E-mail: toh@cafeexit.dk

Sted:Vi er landsdækkende og kan komme til jer. Vi kan også tilbyde at lægge lokaler til på Vesterbro i København.
Varighed:Typisk 1-3 timer.
Pris:Afhænger af tid og sted men vi ligger i den absolut lave ende sammenlignet med andre foredrag.
Specielle ønsker:Vores foredragsholdere er fleksible og udfordrer også gerne sig selv indenfor de praktiske grænser.

Læs feedback fra skoler, der har haft besøg af en foredragsholder.