Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Feedback fra skoler, der har haft besøg af en foredragsholder

Jeg kan ikke beskrive, hvor godt det var, begge gange!
Tom er en gudsbenådet fortæller, har blik for de unge og er varm og imødekommende. Det var så godt!!!

En meget stor tak fra os alle til dig, fordi du indviede os i dit liv på så ærlig og nærværende måde. Du har efterladt os så meget at reflektere på – allermest mødet med et menneske, som er mærket af livet – og fortsat med stor respekt for sine medmennesker, både dem der gir og dem der tager.

Vi var ovenud godt tilfredse. Fortællingen gjorde dybt indtryk, konfirmanderne var med fra start til slut, koncentrerede og lydhøre, og der var et godt samspil mellem ham og dem, når han svarede på deres spørgsmål. Han fortalte på en nøgtern og gribende måde, som jeg synes, var virkelig fin.

Mange af vores elever i 1.q er generelt udfordrede både fagligt og privat, men jeres fortællinger virkede til at gøre stort indtryk på dem – hverken Jim, Jens eller jeg har set dem være så optagede af noget andet i undervisningssammenhæng! Jeg håber I vil have tid og lyst til at stille op igen en anden gang.

Michael gjorde virkelig et stort indtryk på de unge mennesker. De kvitterede med gode spørgsmål og stor interesse. Jeg er sikker på, at folk som Michael, der fortæller åbenhjertigt og dragende om deres barske fortid, er med til at rykke noget hos folk!

Vi takker mange gange for det tankevækkende og meget oplysende foredrag, som vi alle syntes var helt utroligt spændende. For mig var det et glædeligt genhør, men de ord kan man sagtens høre mere end 1 gang. Tak for en stor oplevelse og det bedste for fremtiden, jeg er også helt sikker på at hans foredrag gør en forskel, når han er ude blandt unge mennesker.