Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Henvendelser fra skoler og studerende

Vi vil i Café Exit i det omfang, vi har mulighed for det, gerne stå til rådighed med viden og erfaringer fra vores arbejde for skoler og studerende. Men vores ressourcer er begrænsede, og i nogle perioder er interessen så stor, at vi ikke kan efterkomme alle ønsker. Derfor opfordrer vi skoler og studerende til at kontakte os i god tid.


Før du kontakter os

Nogle af dine spørgsmål kan du evt. finde svar på andre steder her på hjemmesiden. Tjek derfor – før du kontakter os – gerne følgende:

Stemmer bag tremmer. Her finder du interviews med indsatte og tidligere indsatte.

Ofte stillede spørgsmål. Her finder du svar på de spørgsmål, som Café Exits medarbejdere oftest bliver stillet.

Om os. Her finder du links til beretninger og andre informationer om Café Exit.

Fra andre medier. Her finder du artikler fra aviser og andre medier om fængsler, kriminalitet mv.

Tal og fakta fra Kriminalforsorgen. Her finder du bl.a. statistik over antallet af indsatte mv.

Justitsministeriets Forskningskontor. Her finder du rapporter om udviklingen i antallet af anmeldelser, længden af fængselsdomme, omfanget af kriminalitet i forskellige aldersgrupper mv.


Kontakt til indsatte og tidligere indsatte

Vi får mange henvendelser fra studerende og andre, som i forbindelse med opgaver, studieprojekter og lignende ønsker kontakt med en en tidligere indsat. Nogle gange kan vi hjælpe med en sådan kontakt, andre gange er det ikke muligt.

Vi beder i den forbindelse om forståelse for, at mange af de mennesker, vi har kontakt med, er i gang med at tilrettelægge en ny tilværelse, og derfor er mange ikke interesserede i at blive eksponeret som tidligere indsat – eller i at skulle fortælle om den fortid, som de nu prøver at lægge bag sig.


Kontakt

Hans Andersen
Informationsmedarbejder & Public Affairs