Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Kort om Café Exit

Kort om Café Exit

Café Exit har en palet af tilbud, og målet er at hjælpe indsatte og tidligere indsatte til at leve som aktive mennesker uden kriminalitet.


Helhedsorienteret arbejde

Vores tilbud er rettet mod mange sider af tilværelsen. Det handler ikke blot om at få et job, et nyt netværk eller et sted at bo. Tingene hænger sammen, og vi vil gerne hjælpe den enkelte til at tage ansvar for sit eget liv og til at arbejde med de udfordringer, som kommer.

De mange tilbud i Café Exit gør, at den enkelte kan vælge det, der er vigtigt lige nu.


Privat initiativ

Café Exit er oprettet i 2007 på initiativ af Fangekoret, præster fra Vestre Fængsel og Apostelkirken og drives som en selvstændig forening. Apostelkirkens sognepræst, Niels Nymann Eriksen, er formand for Café Exits bestyrelse.


Medarbejdere og frivillige

Takket være den økonomiske støtte har det været muligt at ansætte medarbejdere til en stor del af arbejdet i Café Exit. Samtidig er der tilknyttet omkring 130 frivillige, som udfører et meget værdifuldt arbejde i foreningen, hvor de varetager mange forskellige opgaver – med kaffebrygning og madlavning, praktiske opgaver eller som mentorer, terapeuter, caféværter m.v.