Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Kort om Café Exit

Kort om Café Exit

Café Exits formål er, gennem et kirkeligt socialt arbejde, at formidle muligheder og give nyt håb til indsatte og tidligere indsatte for herigennem at hjælpe dem til at tage ansvar for eget liv, bryde tidligere mønstre og indtage en meningsfuld plads i samfundet. Det gør vi gennem en palet af sociale og kulturelle aktiviteter og en række tilbud om gældsrådgivning, mentorforløb, terapisamtaler og anden rådgivning.


Helhedsorienteret arbejde

Vores tilbud er rettet mod mange sider af tilværelsen. Det handler ikke blot om at få et job, et nyt netværk eller et sted at bo. Tingene hænger sammen, og vi vil gerne hjælpe den enkelte til at tage ansvar for sit eget liv og til at arbejde med de udfordringer, som kommer.

De mange tilbud i Café Exit gør, at den enkelte kan vælge det, der er vigtigt lige nu.

Café Exit har afdelinger i København, Odense og Aarhus – og har aktiviteter i en række fængsler.


Privat initiativ

Café Exit er oprettet i 2007 på initiativ af Fangekoret, præster fra Vestre Fængsel og Apostelkirken og drives som en selvstændig forening. Apostelkirkens sognepræst, Niels Nymann Eriksen, er formand for Café Exits bestyrelse.


Medarbejdere og frivillige

Takket være den økonomiske støtte har det været muligt at ansætte medarbejdere til en stor del af arbejdet i Café Exit. Samtidig er der tilknyttet omkring 130 frivillige, som udfører et meget værdifuldt arbejde i foreningen, hvor de varetager mange forskellige opgaver – med kaffebrygning og madlavning, praktiske opgaver eller som mentorer, terapeuter, caféværter m.v.