Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Arv og testamente

Du kan støtte Café Exit og vores arbejde med at støtte indsatte og tidligere indsatte til et liv uden kriminalitet ved at oprette et legat i dit testamente, der betænker vores arbejde.

Café Exit har indgået et samarbejde med Legal Desk, Dokument 24 og Mine Arvinger, som gratis hjælper dig med formaliteterne. 

Café Exit er godkendt af Indsamlingsnævnet og Skattestyrelsen.

Opret legat hos Legal Desk

Ved at oprette et legat, kan du betænke Café Exit med et bestemt beløb, som du selv fastsætter. Hos vores samarbejdspartner Legal Desk kan du nemt oprette et legat, uden at det koster dig noget.

Du kan læse mere om, hvad et legat er i denne artikel, der er skrevet af Legal Desk. 

Legal Desk er en juridisk onlineportal, som har stillet selvbetjeningsløsningen med at oprette legater gratis til rådighed for alle parter.

Du finder Café Exits formular her

Opret testamente hos Dokument 24

Du kan oprette et testamente hos Dokument 24 her.

Dokument 24 er en juridisk virksomhed med online juridiske værktøjer, og den opretter gratis testamenter til velgørenhed.

Opret et legat eller testamente hos Mine Arvinger

Ønsker du personlig rådgivning i forbindelse med oprettelse af et legat eller testamente, kan du også kontakte den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som Café Exit har et samarbejde med. Hos Mine Arvinger foregår al rådgivning kun af en uddannet jurist. Ved henvendelse til Mine Arvinger, kan du få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, når du betænker Café Exit gennem 30 % løsningen eller med et legat på minimum 25.000 kr.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan betænke Café Exit i dit testamente, kan du på Mine Arvingers hjemmeside gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale med en jurist.

Læs mere om oprettelse af testamenter hos Mine Arvinger her.