Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Social- og integrationsministeren på besøg i Exit

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup (tv.) lytter til Exits medarbejdere, som bl.a. fortalte om, hvordan man arbejder på at opbygge relationer til indsatte og ex-indsatte. (Foto: Bent Dahl Jensen)

Social- og integrationsministeren på besøg i Exit

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) besøgte den 14. september 2012 Café Exit, hvor hun mødte flere af Exits medarbejdere, som fortalte ministeren om arbejdet blandt indsatte og ex-indsatte.

Karen Hækkerup var bl.a. interesseret i at høre om arbejdet med at forebygge ungdomskriminalitet, udslusning og rehabilisering – samt om erfaringerne med at involvere frivillige i arbejdet.

Exits medarbejdere fortalte om, hvordan man gennem en bred vifte af aktiviteter arbejder med at opbygge relationer til brugerne – lige fra at deltage i intro-forløb for nye indsatte i Vestre Fængsel og café-eftermiddage i åbne fængsler, hvor indsatte kan møde Exits medarbejdere, til kultureftermiddage, madklub, kvindeklub og andre arrangementer uden for murene.

Fra Exit deltog organisationschef Ann Skov Sørensen, sourschef Erling Tychsen,  informationsmedarbejder Hans Andersen, socialkoordinator Johnny Viktor Pedersen og informationskoordinator Bent Dahl Jensen i mødet med social- og integrationsministeren.