Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fængselspræst arrangerer pilgrimsvandring til Santiago de Compostela for tidligere indsatte m.fl.

To uger i november arrangerer fængselspræst Inger Marie Mortensen (Rie) pilgrimsvandring fra Porto i Portugal til Santiago de Compostela i Spanien for tidligere indsatte m.fl. Det sker under overskriften ”Vandring mod forandring og nyt livsmod” og foregår fra omkring den 11. til den 25. november. Deltagerne skal gå 20-25 km om dagen.

”Vandring mod forandring og nyt livsmod er et projekt, der tilbydes tidligere indsatte m.fl., der har lyst til at udfordre sig selv med en pilgrimsvandring i Portugal. Mærk undervejs på vandringen, hvordan ro, langsomhed, eftertænksomhed, fællesskab og samtale kan være med til, at du finder nye retninger at gå i tilværelsen,” skriver Inger Marie Mortensen i invitationen til turen. Hun er fængselspræst i Nr. Snede Fængsel. Udgifterne til rejse, ophold mv. er ca. 6.000 kr. pr. person. Hertil kommer eventuelt udgifter til vandreudstyr, regntøj mv., hvis man ikke har noget i forvejen.

Læs merese kort over og billeder fra turen