Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

(Foto: Bent Dahl Jensen)

Café Exit Odense fejrer 5-års fødselsdag med sang, lækre lagkager og festmiddag

Der blev sunget fødselsdagssang, og der var lækre lagkager til kaffen, da Café Exit Odense den 1. marts 2017 fejrede femårs fødselsdag. Det skete ved kultureftermiddagen i Sct. Hans Kirkes menighedslokaler, Sct. Hans Plads 1 i Odense.

Det var også her, Café Exit den 7. marts 2012 holdt sin første kultureftermiddag i Odense – og dermed gav det officielle startskud til arbejdet blandt indsatte og tidligere indsatte på Fyn. Gennem årene har der været et godt samarbejde med fængslerne i Nyborg, Ringe og på Søbysøgård.

Der deltog indsatte fra både Søbysøgård og Nyborg i fødselsdagsfesten, og en af dem – Peter – havde kreeret et par lækre lagkager, der blev sat til livs med god appetit af gæster og medarbejdere. Og den faste kok, Kaj, sørgede for en flot festmiddag med klassiske danske retter.

Ved kultureftermiddagen fortalte Tom H, der havde sin første arbejdsdag i Café Exit, lidt om sit liv og tiden som indsat, og han sang ”En fejl begået”, som han har skrevet teksten til og er indspillet med musik af Fangekorets leder, Louise Adrian. Medlemmer fra Fangekoret og koret på Søbysøgård sang også Fangekors-versionen af ”Halleluja” – med solo af Torben fra Søbysøgård.

Inger Grinderslev indledte med en kort refleksion om ”orden”, og hvordan rammer og faste holdepunkter som fx at holde fødselsdag er med til at skabe orden. Og socialkoordinator Louise Warning, der står for arbejdet i Odense, og organisationschef Ole Bjørn Andersen bragte fødselsdagshilsner, hvor de blandt andet understregede betydningen af de mange frivilliges indsats i foreningen – og takkede alle, der er med til at bære arbejdet.