Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Café Exit mangler donationer: Hjælp os med at komme i mål

Café Exit mangler donationer: Hjælp os med at komme i mål

Café Exit er en frivillig social organisation, der de seneste 15 år har hjulpet mange med en fængselsdom til at lægge kriminaliteten bag sig og komme videre med et liv, der skaber værdi både for den enkelte og for samfundet. 

Vi har hvert år brug for, at mindst 100 personer giver en donation på mindst 200 kroner. Donationerne er vigtige, da de giver os en række økonomiske fordele, når vi skal søge om støtte til vores projekter for at kunne hjælpe endnu flere til et liv uden kriminalitet.

Brug dette link, hvis du vil hjælpe os med at nå i mål. Du kan betale med både kort og MobilePay, og du kan dele betalingen op i flere rater. Følg linket og tryk på ”Giv et fast beløb” nederst på siden for at oprette en betalingsaftale. Ønsker du fradrag for din donation, skal du huske at oplyse cpr. Vi beskytter dine data jf. GDPR og videregiver kun oplysninger om donationer til SKAT ved ønske om fradrag.