Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hanne Storebjerg var fængselspræst i Horserød frem til 2020. (Foto: Bent Dahl Jensen)

Hanne Storebjerg har skrevet en bog om livet inde bag fængselsmurene i Horserød

Hanne Storebjerg, der i mange år arbejdede som fængselspræst i Horserød Fængsel, har skrevet en ærlig og gribende bog om smerte og håb bag fængslets mure.

“Uden Filter i Horserød” er titlen på bogen, hvor Hanne Storebjerg skriver om livet inde bag fængselsmurene og nogle af de mange mennesker, hun har mødt gennem årene. Der er også refleksioner om straf og afsoning, om at sidde i isolationsfængsel og meget mere.

Hanne Storebjerg skriver både om oplevelser fra årene i Horserød Fængsel, men trækker også på erfaringerne fra otte år i Mariakirken på Vesterbro og leder af Kirkens Korshærs Mariatjeneste.

Alle indtægter fra salget af Hanne Storebjergs bog går ubeskåret til Cafe Exits arbejde. ”Uden Filter i Horserød” er på 102 sider, og den koster 175 kr. – inkl. forsendelse er prisen i alt 255 kr. Bogen kan bestilles hos: hannestorebjerg@outlook.dk eller på tlf. 29 25 06 49.