Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

(Fotos: Jørgen Diswal)

4-års fødselsdag i Café Exit Aarhus

En fire års fødselsdag skal fejres med fællesskab, hygge, sang og god mad. Og det var lige, hvad der skete hos Cafe Exit i Aarhus mandag 14. november 2016.

Blandt de fremmødte var der besøg fra København-afdelingen af Ole Bjørn Andersen, Johnny Viktor Pedersen, Linda Christoffersen, Hanna Skovgaard og Louise Adrian. Der blev også budt velkommen til Louise Højlund, der vikarierer som præst for Mette Birk.

Kirsten Saurus Mehlsen havde skrevet en fødselsdagssang til lejligheden, som blev sunget med behørig saft og kraft. Den traditionelle fødselsdagskage var kreeret af Langenæs Bageren og var aldeles indbydende, og fik flere til at slikke sig om munden.

Efter at alle løjerne var overstået, gik flokken til andagt i Vor Frue Kirke. Gadepræst Louise Højlund stod for andagten, og der var stor begejstring for det musikalske indslag, som blev leveret af Benedicte Adrian på cello og akkompagneret af sin mor, Louise Adrian, på orgel.