Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ud af fængslet og hvad så? Netværksrådslagning sætter familien i spil

”Overgangen fra fængsel til frihed kan være svær. I Nyborg Fængsel tilbyder man som noget nyt netværksrådslagning til indsatte, som snart skal løslades.” Det skriver Socialt Udviklingscenter (SUS) i en artikel om netværksrådslagningsprojektet FRA FÆNGSEL TIL FRIHED, der gennemføres i samarbejde med Cafe Exit samt Horserød, Møgelkær og Nyborg Fængsler.

“Det handler om at finde ressourcerne i netværket og sætte dem i spil,” siger Louise Warning, der er socialkoordinator i Café Exit Odense. Hun står for at holde rådslagninger i fængslet.

Med base i Nyborg Statsfængsel er Louise Warning til rådighed for indsatte, som har lyst til en samtale. Hun hjælper med praktiske ting og formidler kontakt til de frivillige støttepersoner i Café Exit, fx terapeuter, gældsrådgivere og mentorer. Og så holder hun netværksrådslagninger med indsatte. I artiklen fortæller hun detaljeret om en konkret netværksrådslagning. (Brug link nedenfor.)

Projektet FRA FÆNGSEL TIL FRIHED er finansieret af Den A.P. Møllerske Støttefond.
Link til artikel på SUS.dk