Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Pusterummet – et sted for dig som pårørende

Pusterummet – et sted for dig som pårørende

Pusterummet er et sted, hvor pårørende til indsatte og tidligere indsatte kan mødes i et hyggeligt og uformelt cafemiljø.

Som pårørende til en indsat kan man have brug for at dele både de svære, men også de lettere ting med nogen, som er i samme båd uden at skulle forklare og forsvare sig selv eller den indsatte. Man kan også have brug for at, blive bekræftet i sine tanker og følelser omkring selve afsoningen og tiden omkring og efter løsladelsen. Pusterummet skal være et sted, hvor der er plads til fortrolighed og til bare at være.

Jeg, Tenna Hansen, har valgt at starte Pusterummet op i samarbejde med Cafe Exit, fordi jeg selv er pårørende til en nu tidligere indsat. Ligeledes har jeg erfaring som pårørende/medafhængig til en forhenværende misbruger. Jeg har selv oplevet at savne et forum, hvor jeg kunne være sammen og vende ting med ligestillede.

Af hensyn til samtalernes karakter er Pusterummet for pårørende, som er fyldt 16 år.

Pusterummet er et åbent arrangement. Man skal ikke tilmelde sig på forhånd, og man er velkommen, selv om man ikke har været med forrige gang.


Sted: Cafe Exit, Saxogade 5, 1662 København V.
Tid: Kl. 19.00-20.30.
Datoer i 2020: Tirsdag den 21/1, 25/2, 24/3, 21/4, 19/5, 23/6, 25/8, 22/9, 20/10, 24/11.


For flere informationer kontakt: Tenna Hansen tlf. 26 11 11 97, e-mail: ulnaris1@gmail.com