Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny single og video fra Fangekoret med rap af Jannik V

”Jeg går min egen vej” hedder en ny single fra Fangekoret, der udkommer på diverse platforme lørdag den 28. januar 2017. Der er også produceret en musikvideo, som kan ses på YouTube.

”Jeg går min egen vej” er en rap, der er skrevet af Jannik Vejgaard. Han har boet på gaden fra han var 14 år, indtil han endte i fængsel som 18-årig og fik en dom på seks år. Han er nu 21 år og afsoner sidste del af sin straf på en af Kriminalforsorgens pensioner.

Fængslet kan siges at have været en slags redning for Jannik, da det at have fået faste rammer og rutiner betyder, at han har fået mere ro i hovedet og mere overskud i sin hverdag. Dette har blandt andet betydet, at han er begyndt at tage ud og holde foredrag om sit liv for andre unge på efterskoler.

Udover at være en eminent rapper og performer har Jannik et stort talent for at skrive tekster og historier. Ordene og idéerne står i kø i Janniks hjerne for at komme ud, og indtil videre er det blevet til flere end 100 tekster.

Fangekoret er vokset meget, siden Vridsløselille Fængsel lukkede i slutningen af 2015. Indsatte fra mange af landets andre fængsler kommer ud og synger med koret ved koncerter rundt i Danmark.