Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

NADA – et tilbud om øreakupunktur

En række fredage i foråret 2020 kan brugere og andre, der er tilknyttet Café Exit, få øreakupunktur efter NADA-metoden. Tilbuddet er gratis, anonymt og kræver ikke tilmelding.

Om NADA

NADA-metoden blev udviklet i New York i 1970’erne og blev anvendt til at afhjælpe abstinenser hos misbrugere, inden de modtog gruppeterapi. I dag benyttes NADA-metoden i mange forskellige regi og er udbredt i hele verden. Du kan læse mere om NADA – baggrund, forskning osv. på NADA Danmarks hjemmeside.

Om akupunktøren

Øreakupunkturen gives af Sidsel Larsen. Hun er uddannet sygeplejerske (2003) og certificeret NADA-akupunktør (2008). Hun fortæller videre om sin baggrund:

”Jeg har de sidste mange år givet NADA øreakupunktur til mennesker i stress- og krisetilstande og til mennesker med abstinenser. Jeg er pårørende til en tidligere indsat, og det er en af mine baggrunde for at være med til at skabe et NADA-tilbud i samarbejde med Cafe Exit.”

Tid og sted

NADA øreakupunkturen foregår i Apostelkirkens menighedslokaler, Saxogade 13, 1662 København V.

Det foregår på fredage kl. 14:00-15:30 – Se de aktuelle datoer i kalenderen.