Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ministerbesøg med fokus på frivillige

(Foto: Bent Dahl Jensen)

Ministerbesøg med fokus på frivillige

Socialminister Benedikte Kiær (K) og formanden for Frivilligrådet, Susanne Larsen, der også er præsident for Dansk Røde Kors, besøgte torsdag den 18. august 2011 Café Exit.

Her mødte de bl.a. to af Exits omkring 50 frivillige – Solvejg og Anna – som fortalte om, hvordan det er at være frivillige, og hvad det betyder for Exits brugere. Socialkoordinator Johnny Viktor Pedersen fortalte om arbejdet som frivilligkoordinator – og herunder de kurser, som frivillige i Exit inviteres til at deltage.

Exits leder, Ann Skov Sørensen, fortalte sammen med et par af medarbejderne om Exits arbejde og de resultater, der hidtil er nået, og om planerne for både at konsolidere og udvide arbejdet.

Et af de nyeste tiltag er et samarbejde med Jobcenter København Skelbækgade, hvor Exit sammen med Incita skal stå for visiteringen af københavnske indsatte, når de løslades. Det er en idé, der vakte begejstring hos ministeren: “Det er en genial måde at gøre det på. Det er en rigtig god måde at arbejde på, at man bruger andre aktører på området på den måde,” sagde Benedikte Kiær.