Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Indsatte udstiller på Sydhavnens Bibliotek

(Foto: Bent Dahl Jensen)

Indsatte udstiller på Sydhavnens Bibliotek

I november 2009 kan man på Sydhavnens Bibliotek se en udstilling med billeder, der er malet af indsatte i Vridsløselille Statsfængsel. Udstillingen er arrangeret af Pi Rasmussen, der på frivillig basis er kunstkoordinator i Café Exit.

Udstillingen er den første af sin art, og den er samtidig premiere på det nye kunstprojekt Export Kunst. Målet er at arrangere flere udstillinger, hvor indsatte får mulighed for at udstille deres kunst uden for murene.

Pi Rasmussen har under sin uddannelse som kulturformidler skrevet speciale om kunst i danske fængsler.

Sydhavnens Bibliotek ligger på Wagnersvej 19, 2450 København SV. Der er åbent mandag-torsdag kl. 12-19, fredag kl. 12-17 og lørdag kl. 10-16. Læs mere på bibliotekets hjemmeside.

De udstillede værker er til salg. Prisen er minimum 75 kroner for et maleri, men giv gerne mere. Alle penge går ubeskåret til indkøb af lærreder, maling m.v. til indsatte i fængsler. Malerierne kan købes på udstillingen – eller ved henvendelse til Café Exit, Saxogade 5, 1662 København V – eller til kulturkoordinator Pi Rasmussen.