Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Exit-frivillig nomineret til frivillighedspris

Overborgmester Ritt Bjerregaard (S) overrækker blomster og hædersbevis til Hanni, der var blandt de tre nominerede til Københavns Frivillighedspris 2009. (Foto: Bent Dahl Jensen)

Exit-frivillig nomineret til frivillighedspris

Hanni, der er frivillig i Café Exit, var blandt de tre nominerede, som var med i kapløbet om Københavns Frivillighedspris 2009. Der var indstillet 22 til Frivillighedsprisen, som blev overrakt af overborgmester Ritt Bjerregaard på Københavns Rådhus den 27. oktober 2009 ved årsmødet i Kontaktudvalget for frivilligt socialt arbejde i Københavns Kommune.

Det var lederen af Café Exit, Ann Skov Sørensen, og jobkonsulent Mette Roger Therkelsen, der havde indstillet Hanni til prisen. I indstillingen skriver de blandt andet:

Hanni stikker næsten dagligt hovedet ind og spørger, om der er noget, vi skal have hjælp til – handle, tage en opvask, lave en kande kaffe, dække op til et møde. Ja der er ingen grænser for hendes evner i forhold til at gøre hverdagen lettere for vi andre. Har vi store arrangementer, ja så ordner Hanni lige borddækningen, kaffebrygningen og oprydningen. Og en gang om ugen møder vi ind til et fuldstændigt rent og pænt kontor, for så har Hanni lige klaret rengøringen dagen før.

Når man spørger Hanni, hvor hun henter energien til at alt det arbejde, er bemærkningen: ”Jeg kan rigtig godt lide glade mennesker, så jeg vil gerne gøre mennesker glade.”

Hanni giver også en hånd med i frivilligt socialt arbejde andre steder på Vesterbro og i Haslev.

 

Overborgmesteren overrakte blomster
Frivillighedsprisen gik til tre unge kvinder – Anne-Mette Juul Nielsen, Sandra Kumuduni og Mille Eigaard Andersen fra Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade – som ud over hæderen og blomster også fik en check på 15.000 kroner.

Hanni og den anden nominerede, Edel Petersen, Dannerhuset, fik begge et indrammet hædersbevis og blomster overrakt af overborgmester Ritt Bjerregaard (S).