Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Folketingets Retsudvalg besøgte Café Exit

Retsudvalgets besøg i Café Exit begyndte i Saxogade 5, hvor de blev orienteret om ombygningen af lokalerne. (Foto: Bent Dahl Jensen)

Folketingets Retsudvalg besøgte Café Exit

Folketingets Retsudvalg var onsdag den 13. oktober 2010 på besøg i Exit, hvor de først så lokalerne i Saxogade 5, der er under ombygning, så der om nogle måneder kan åbne café.

Efter en kort præsentation af Exit og café-projektet gik turen videre til Apostelkirkens menighedssal. Her fortalte Exits medarbejdere kort om deres forskellige arbejdsopgaver. Bagefter blev der serveret middag og kaffe og kage. To af Exits brugere, Gert og Henrik, havde brugt formiddagen på at forberede oksesteg, kartofler og tilbehør – og dække et flot bord. Gert havde også lavet en flot lagkage til kaffen.

Under kaffen var der lejlighed til at stille spørgsmål, og der blev spurgt både til Exits arbejdsmetoder, resultaterne, økonomi og meget mere.

Der deltog seks medlemmer fra Retsudvalget – nemlig: Tom Behnke (KF), Marlene Harpsøe (DF), Karen Hækkerup (S), Karina Lorentzen (SF), Maj Panduro (S) og Lise von Seelen (S) samt tre sekretærer.

Desuden deltog vicedirektør Ole Hansen fra Direktoratet for Kriminalforsorgen. Inden besøget i Exit havde udvalget været på besøg i Vestre Fængsel.