Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Første café-møde i Nykøbing F

Første café-møde i Nykøbing F

Torsdag den 1. december 2011 holdt Exit det første cafémøde i Nykøbing Falster.

En lokal initiativgruppe på Lolland-Falster vil holde cafémøder den første torsdag i måneden. Planen er at gøre det skiftevis i Nakskov og Nykøbing F.

Ved det første cafémøde i Luthersk Missions lokaler, Rosenvængets Allé 13, var der bygge over kaffebordet med pebernødder og snacks, og senere blev der serveret pizza.

Tyge Brun optrådte med et repertoire, som blandt andet omfattede kendte Beatles-, Mamas & Papas-numre og hans egen danske version af George Harrisons “My Sweet Lord”, der på dansk hedder “Kære Gud”. Han fortalte også om, hvordan han i Vridsløselille Statsfængsel tilbage i 1996-1997 kom i kontakt med organist Louise Adrian, som inviterede ham med i koret i kirken.

Louise Adrian, Hans Andersen og Jan Mathiesen fra Fangekoret spillede og sang sammen med Tyge – og optrådte også med nogle af Fangekorets sange (billedet).

Initiativgruppen ledes af sognepræst Jim Sander Christensen, der er præst i Kappel, Langø, Vestenskov og Arninge sogne på Lolland.

PS. Der holdes pt. ikke cafémøder i Nykøbing F.