Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Før sad han i fængsel for hård kriminalitet. Nu får Bobbie 70.000 personer på Facebook til at hjælpe hinanden

I et mørkt kælderrum i Fredericia står der papkasser i alle størrelser og former fyldt op med alt fra genbrugsmøbler og legetøjspistoler til spritnye drikkedunke og tøj. Tingene tilhører Bobbie Bernie Nielsen. Men kun for en stund – for de skal gives videre til nogen, der har mere brug for dem. Det sker blandt andet gennem Facebook-gruppen ”Vi er til for at hjælpe hinanden”, der har små 70.000 medlemmer, og som Bobbie startede for seks år siden. Det skriver DR Nyheder.

Hvis vi spoler lidt tilbage, var det noget helt andet end plastikpistoler, der fyldte i Bobbie Bernie Nielsens liv. Som ung var han med egne ord ”ikke et af Guds bedste børn”. Han var stofmisbruger og solgte både stoffer og våben – og så sad han en del i fængsel.

”Men så en dag sagde jeg til mig selv: ’Hør lige her, det skal ikke være dig, når du bliver gammel, det her, Bobbie. Det må stoppe’.” Og så besluttede Bobbie Bernie Nielsen sig for at gøre noget andet.

”Vejen ud for mig blev at hjælpe andre,” siger han til DR Nyheder.

Læs hele artiklen på DR Nyheder