Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Billederne er fra Fangekorets optræden på hovescenen og i ”Mellem himmel og jord”-teltet. (Foto: Bent Dahl Jensen)

Fangekoret begejstrede på Folkemødet

Fangekoret begejstrede publikum med deres optræden og koncerter ved Folkemødet i den forløbne uge på Bornholm.

Der blev vajet med armene, da koret sang Leonard Cohens ”Hallelujah” på hovedscenen. Her optrådte Fangekoret med to sange forud for den socialdemokratiske formand, Mette Frederiksens tale. Fredag aften sang koret for et mere end fyldt telt, da der var koncert i ”Mellem himmel og jord”-teltet, og mange måtte nøjes med at se og lytte med udenfor.

Fangekoret sang også ved et arrangement i Fængselsforbundets telt, hvor der både var lejlighed til at høre koret synge og lytte til nogle af kormedlemmerne, der fortalte om deres historie.

Søndag formiddag deltog Fangekoret i en økumenisk gudstjeneste i Allinge Kirke – og uden for folkemøde-programmet gav koret lørdag aften koncert i Skt. Nikolaj Kirke i Rønne.

Lørdag eftermiddag blev der sat fokus på indsattes forhold ved et arrangement i ”Folk og kirke”-teltet, hvor Hans Andersen fra Fangekoret og informationsmedarbejder i Café Exit sammen med organisationschef Ole Bjørn Andersen fra Café Exit fortalte om de udfordringer, der ligger foran, når en indsat løslades og skal tilbage til samfundet udenfor fængslets mure.