Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Fængselshistorier på nettet

Tre af deltagerne arbejder med deres historier. (Foto fra Facebook-siden Prison Stories)

Fængselshistorier på nettet

Fire indsatte og tidligere indsatte – Martin, Armando, Lars og Malik – har deltaget i en workshop, som Digital Storylab holdt over to uger i Café Exit i København. De fire deltagere var med i hele forløbet og producerede selv deres digitale historier, som nu kan ses på nettet.

”Forløbet var en rigtig god oplevelse for os, da Digital Storylab ønsker at tilbyde flere indsatte i fængslerne samme forløb, hvor de kan lære at skrive et personligt manuskript om deres liv, IT-kundskaber i form af filmredigering og arbejdet med billeder, lyd og video, og udover dette  får de tid til at reflektere over deres egne historier og livet i medgang og modgang i en tryg og kreativ proces,” skriver Digital Storylab om forløbet.

Nogle af deltagerne er med Fangekoret, så den musikalske kreativitet kom også til udtryk i workshoppen, og mange af dem anvendte musik, som de selv har produceret.