Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Der er plads til 40 deltagere ved kultureftermiddagen i København på torsdag

Den 26. november holder vi igen kultureftermiddag i Apostelkirken i København. Vi er virkelig glade for at kunne have 40 deltagere i lokalerne. Vi vil prioritere, at folk kan komme fra fængslerne og pensionerne. Hvis du ønsker at deltage og har en anden relation til Café Exit eller kultureftermiddagen (fx pårørende eller frivillig), vil vi derfor opfordre til, at du kontakter Johnny Viktor Pedersen eller Louise Adrian i Café Exit, og hører om der er plads til flere.

Husk mundbind: Vi kan kun være så mange til kultureftermiddagen, fordi vi sikrer, at alle overholder corona-restriktionerne. Udover afspritning og afstand betyder det, at man skal bære mundbind, når man ikke sidder ned. For at undgå trængsel vil maden blive serveret af frivillige og medarbejdere fra Café Exit.

Vi håber, at alle bidrager til, at eftermiddagen bliver en succes på alle måder, ikke mindst fordi det også bliver en slags generalprøve på vores julearrangement i december.