Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Civilsamfundsordfører på besøg i Café Exit

Moderaternes civilsamfundsordfører Karin Liltorp (th.) besøgte Café Exit den 5. september. (Foto: Bent Dahl Jensen)

Civilsamfundsordfører på besøg i Café Exit

Moderaternes civilsamfundsordfører Karin Liltorp besøgte tirsdag (5. september) Café Exit i Saxogade, hvor organisationschef Peter Dexters, medarbejdere og frivillige kort fortalte om foreningens arbejde i fængsler og i afdelingerne i København, Odense og Aarhus. På landsplan er omkring 140 frivillige engageret i madklubber, kultureftermiddage, gælds- og juridisk rådgivning, terapiforløb, fængselsbesøg, mentorforløb og meget andet.

På spørgsmålet om, hvorfor Moderaterne har en civilsamfundsordfører, fortalte Karin Liltorp, at det er en post, hun har ønsket, da hun er meget optaget af civilsamfundsorganisationernes indsats på en lang række områder i samfundet. Hun er også selv frivillig i flere foreninger.

I forlængelse heraf blev der både talt om det frivillige arbejde i Café Exit, herunder værdien af den ulønnede indsats, som frivillige yder, og mere generelt om civilsamfundsorganisationernes vilkår i samfundet.