Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Café Exit og Væksthuset indleder samarbejde for at hjælpe tidligere indsatte tilbage i samfundet

Café Exit og Væksthuset indleder samarbejde for at hjælpe tidligere indsatte tilbage i samfundet

Café Exit og Væksthuset har indledt et samarbejde for at hjælpe unge indsatte og tidligere indsatte med at skabe en fremtid uden kriminalitet, komme i gang med uddannelse og/eller få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Tiden omkring løsladelsen er meget sårbar for indsatte, og mange falder hurtigt tilbage i kriminalitet.
Usikkerhed og kaos er hvad, der møder mange indsatte, når de kommer ud efter endt afsoning. Nogle mangler et sted at bo, et arbejde, hjælp til at komme ud af misbrug eller behov for et helt nyt netværk.

I Café Exit har vi mange års erfaring med at hjælpe mennesker tilbage til en meningsfyldt plads i samfundet uden kriminalitet. Det sker gennem opsøgende arbejde i fængslerne, mentorstøtte og etablering af nye netværk. Væksthuset har et stort virksomhedsnetværk og stærke kompetencer med at hjælpe mennesker tilbage i job eller uddannelse.

Sammen glæder vi os til at kunne levere en samlet indsats, der hjælper de unge til en fremtid uden tilbagefald til kriminalitet og forbedrer deres chancer for varig beskæftigelse.

• Hent folder om Café Exit og Væksthuset.

• Læs mere om Væksthuset