Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Café Exit og High:five har indgået partnerskabsaftale

For at skabe bedre resultater gennem et styrket samarbejde, supplere hinandens kompetencer samt dele erfaringer og viden, har Café Exit og High:five indgået et forpligtende partnerskab.

I samarbejdet vil der særligt være fokus på gældsrådgivning og hjælp til etablering og fastholdelse af job og uddannelse.

Efter afsoning af en fængselsdom står den løsladte ofte med en stor gæld til det offentlige, som skal tilbagebetales. Det gælder også de unge, som High:five arbejder med. Den store gæld og de dystre udsigter for at kunne tilbagebetale den, virker for mange meget uoverskueligt i en tid, hvor der i forvejen kan være mange nye og ukendte ting, som de unge skal forholde sig til.

Café Exit har stor erfaring indenfor gældsrådgivning, som fremover vil kunne komme de unge, High:five arbejder med, til gode.

Udover at kæmpe med gæld, kan det være overordentligt svært at få et job, når man har en plet på straffeattesten. Det gælder især for unge, som sjældent har arbejdserfaring eller et stort fagligt netværk.

High:five har stor erfaring med etablering og fastholdelse af job og/eller uddannelsespladser til unge.

Partnerskabsaftalen sikrer derfor også, at Café Exits brugere, som hører til High:fives målgruppe, hurtigst muligt kan få hjælp via High:five til at komme i ordinært job eller uddannelse.

Vi ser frem til et godt og tæt samarbejde – til glæde for de unge, virksomhederne og hele samfundet.

 

Du kan læse mere om parterne og deres ydelser her:

Café Exit

High:five