Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Café Exit Aarhus trampede flere tusinde hjem

Café Exit Aarhus trampede flere tusinde hjem

Café Exit Aarhus trampede godt i pedalerne, da de tirsdag den 24. maj deltog med et team i Nordstjerneløbet i Risskov. Det er sponsorcykelløb, der arrangeres af Århus Y’s Men’s Club Nordstjernen. Teamet blev båret godt frem af et heppekor, og sammen med de øvrige pedalatleter kørte de 95.000 kroner ind ved arrangementet. Café Exit får del i overskuddet, men det endelige beløb kendes endnu ikke.

Cykelløbet blev kørt på en rute, der var 1,7 kilometer lang. Der deltog 10 ryttere på Team Exit og seks frivillige på heppeholdet – og pressefotograf Jørgen Diswal sørgede for en masse stjerneskud, som vi her bringer et udvalg af. Deltagerne kørte mellem 15 og 24 runder, dvs. mellem 25 og 42 kilometer på halvanden timer.

Efter løbet var der en lækker buffet og hygge på Risskov Efterskole/Sansestormerne.

“Det var en superhyggelig aften med masser af fællesskab og livsglæde,” siger socialkoordinator i Café Exit, Palle Christensen – og retter en stor tak til frivillige i Café Exit, der som sædvanligt gjorde en kæmpeindsats, til Risskov Efterskole, der sørgede for utroligt lækker mad, og til Y’s Men Nordstjernen, der arrangerede og inviterede!

Foto: Jørgen Diswal • Se flere billeder på Facebook