Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Alternativets gruppeforkvinde besøgte Café Exit

Alternativets gruppeforkvinde besøgte Café Exit

Josephine Fock, der er forkvinde for Alternativets folketingsgruppe, var onsdag den 24. august på besøg i Café Exit i København, hvor hun mødte flere af medarbejderne.

 

 

Medarbejderne fortalte Josephine Fock om historien bag oprettelsen af Café Exit og om den helhedsorienterede indsats, der gøres for at støtte indsatte og tidligere indsatte, som ønsker at starte på en frisk.

På billedet ses fra venstre: Bestyrelsesmedlem William Rentzmann, Josephine Fock, socialkoordinator Johnny Viktor Pedersen, organisationschef Ole Bjørn Andersen og informationsmedarbejder Hans Andersen.

Café Exit holder jævnligt møder med politikere for at fortælle om foreningens arbejde og de særlige problemer indsatte står over for, ikke mindst omkring det tidspunkt, hvor de bliver løsladt og skal i gang med en tilværelse uden for murene. I forrige uge var Ole Bjørn Andersen og Hans Andersen således til møde på Christiansborg med SF’s socialordfører Trine Torp.