Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Afsked med afholdt leder

Brugere, frivillige, ansatte, bestyrelse, samarbejdspartnere, familie og venner sagde ved en reception mandag den 24. juni officielt farvel til Café Exits leder gennem de seneste fem et halvt år, Ole Bjørn Andersen.

Formanden for Café Exits bestyrelse, sogne- og indvandrerpræst Niels Nymann Eriksen anerkendte i sin tale Ole Bjørn Andersens indsats som leder. Han fremhævede, at det var lykkedes at fastholde foreningens mission om at formidle muligheder og give nyt håb til indsatte og tidligere indsatte. Han anerkendte videre, at Café Exit er blevet stabiliseret, og at det er lykkedes at få dækket en del af driften gennem satspuljemidler.

Der var ligeledes rosende ord fra Helle Vilsfort, der som bruger – og nu frivillig – takkede for den støtte, hun har fået i Café Exit. Inger Dahl takkede på vegne af foreningens mange frivillige – og sluttede sammen to af kvindeklubbens frivillige, Maria Hellstrøm Pedersen og Lise Andersen, af med en sang fra ”grædekonerne”.

Elmo Due (medlem af bestyrelsen) takkede på vegne af Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV) for samarbejdet omkring projektet ”Fra Fangenskab til Fællesskab”, hvor man søger at engagere lokale sogne i det resocialiserende arbejde.

Peter Dexters, der i august tiltræder som ny organisationschef, udtrykte håb om, at han må være med til at bringe ”Oles ånd” med i det videre arbejde i Café Exit.

Hans Andersen takkede på de ansattes vegne for samarbejdet med Ole – og de afsluttede med at synge en sang med Louise Adrian ved klaveret – og godt hjulpet af de fremmødte på refrænet. Og undervejs krydrede receptionens tovholder, Louise Warning, eftermiddagen med små anekdoter om Ole.

Receptionen var også en storslået kulinarisk oplevelse med forskellige canapeer og mange andre lækre retter samt dejlige kager. Kaj Hansen, der er frivillig i Café Exit i Odense, var ophavsmanden til den meget flot opsatte buffet.

Ole takkede for nogle forrygende år, hvor det har givet meget mening at gå på arbejde. Han glædede sig ikke mindst over med mødet med de mange ildsjæle, han har mødt i de fem et halvt år, han har været leder af Café Exit. Ole slutter som organisationschef ved udgangen af juli.

Facebook kan du se flere billeder fra afskedsreceptionen, der blev holdt i Menighedshuset, Valdemarsgade 27 i København. c