Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Stor glæde over igen at kunne mødes til kultureftermiddag

I slutningen af maj var det muligt at mødes til kultureftermiddag i Café Exit, og glæden var mærkbar i både Odense og København blandt indsatte, frivillige og ansatte over atter at kunne mødes efter flere måneders corona-pause. Billederne er fra kultureftermiddagen i København den 27. maj.

Forsamlingsloftet er blevet hævet, og derfor er det muligt at mødes igen. Vi overholder de retningslinjer, der gælder for de respektive kirker for at hindre, at corona-smitten breder sig i samfundet.

København

I København skal man tilmelde sig på forhånd og indtil videre medbringe gyldigt coronapas (dvs. dokumentation for, at du er vaccineret, har været smittet eller har en negativ test, som højst er 72 timer gammel). Næste kultureftermiddag holdes torsdag den 24. juni kl. 16.30-19.00 – og man skal tilmelde sig til musikkoordinator Louise Adrian på tlf. 29 70 67 66 – eller sende en mail til louiseadrian@me.com.

Odense

I Odense skal man tilmelde sig på forhånd til socialkoordinator Sasha Carvalho på tlf. 20 21 91 92 – eller sende en mail til sgc@cafeexit.dk. Her er der ikke krav om coronapas. Næste kultureftermiddag i Odense holdes på onsdag den 30. juni kl. 16.30-19.00.