Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Radioindslag om ”Den gode løsladelse – fra indsat til samfundsborger”

 

Danmarks Radios P1 bragte torsdag den 14. december 2016 et interview med Cecilie Agerlin Fuglsang, der er cand.mag. i Anvendt Kulturanalyse fra Københavns Universitet og har skrevet speciale om “Den gode løsladelse – fra indsat til samfundsborger”. I interviewet fortæller Cecilie, der er frivillig i Café Exit, om arbejdet sit speciale, hvor hun har interviewet indsatte og tidligere indsatte. Hun fortæller om deres forskellige rutiner, hvad der kan motivere indsatte til at holde op med at begå kriminalitet, og hvilke udfordringer indsatte står over for, når de løslades i form af plettet straffeattest, og mange har ikke en afsluttet uddannelse og flere andre forhold.

  • Lyt til indslaget, der varer ca. 10 minutter. Det findes under overskriften ”Specialisterne”, som blev sendt kl. 15:15 den 14. december 2016. (Der er link til indslaget et stykke nede i artiklen på hjemmesiden.)