Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

(Foto: Bent Dahl Jensen, Café Exit)

Omkring 100 deltog i en fantastisk Samling med og om ”Menneskene bag”

Vi havde en helt fantastisk dag sammen til Café Exits årlige Samling, hvor ca. 100 folk fra civilsamfund, kriminalforsorg, stat, kommune, fonde, forskere, mediefolk samt frivillige og indsatte/tidligere indsatte deltog.

Under overskriften “Menneskene bag” fik vi spændende oplæg fra både indsatte og ansatte i Kriminalforsorgen, manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson, Offerrådgivningen, bestyrelsesformand for Brobyggerne, Jair Melchior, podcast-vært Wilhelm Østergaard med flere. Vi fik perspektiver på alt fra rollen som fængselsbetjent, til at være indsat og samtidig mor, samfundets syn på ofre, kriminelles fremstilling i medierne og meget mere.

Det var en inspirerende dag, hvor forståelse for hinanden og fællesskaber på tværs af grupper var i fokus. Vi er meget taknemmelige for den store opbakning både fra deltagere, oplægsholdere samt frivillige og indsatte-frivillige, der både agerede ordstyrere, stod for gruppedrøftelser, og hjalp til med alt det praktiske på dagen.

Se flere billeder på Facebook

Læs interview med manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson (kendt fra bl.a. HUSET på DR)