Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny video med information om netværksrådslagning

Café Exit og Socialt Udviklingscenter SUS samarbejder sammen med flere fængsler i et projekt med netværksrådslagning. En tidligere indsatte fortæller i en ny video om, hvordan han har fået hjælp gennem netværksrådslagning. I video medvirker også en af hans venner, som bl.a. fortæller, at de har fået en bedre og dybere kontakt efter netværksrådslagningen.

Netværksrådslagning er en metode, hvor man på den indsattes foranledning kontakter dennes netværk – familie, venner, fagpersoner, frivillige m.fl. –  og inviterer dem til en netværksrådslagning. Her drøfter netværket og den indsatte, hvordan de i fællesskab kan støtte den indsatte til at leve uden kriminalitet. Ved netværksrådslagningen indgår de konkrete aftaler, som underskrives, og der følges op på aftalen et par måneder senere.

“Fra fængsel til frihed” er overskriften for projektet, der gennemføres med økonomisk støtte fra Den A.P. Møllerske Støttefond.

• Du kan se videoen her.