Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Louise Adrian og Fangekoret vandt Publikumsprisen, da Fællesskabsprisen 2018 blev uddelt den 7. juni. (Foto: Jørgen Diswal)

Louise Adrian & Fangekoret tildelt Fællesskabsprisen 2018

Louise Adrian og Fangekoret er blandt vinderne af Fællesskabsprisen 2018. Louise Adrian fik overrakt prisen ved et arrangement torsdag den 7. juni på Oslobåden, hvor Fangekoret optrådte for prisvinderne og indbudte gæster. Der blev i alt uddelt 10 fællesskabspriser.

”Louise Adrian har for mere end 22 år siden startet Fangekoret. Et kor hvor hun har spillet, sunget og skabt musik med nogle af landets hårdeste kriminelle i Vridsløselille Statsfængsel. Koret tæller både nuværende indsatte og ex-indsatte, og da Vridsløselille Statsfængel er lukket kører hun i dag rundt til landet fængsler for at synge med de indsatte. Derudover er hun også rundt i rigtig mange kirker med Fangekoret, for at give både de indsatte og publikum en unik oplevelse. Sangene, der bliver optrådt med, er tekster af de indsatte om deres hverdag i fængsel, fejltrin og refleksioner over deres liv,” hedder det i begrundelsen for tildelingen af prisen til Louise Adrian og Fangekoret.

Louise Adrian arbejder deltids i Café Exit som musikmedarbejder.

• Du kan se flere billeder på Facebook.