Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Louise Adrian efter 25 år i spidsen for Fangekoret: De indsatte får en følelse af frihed

I 25 år har korleder Louise Adrian samlet indsatte omkring musik og sang og skabt glæde og fællesskab i en barsk hverdag. Arbejdet er mere meningsfyldt end nogensinde, siger hun i et interview i Kristeligt Dagblad anledning af jubilæet.

”Jobbet som organist i et fængsel er sindssygt meningsfuldt, fordi der er så meget mere på spil for de indsatte end for os, der lever uden for murene. Alle de store emner og dilemmaer omkring skyld, skam, tilgivelse, ondskab og kærlighed bliver skåret ud i pap og i kød og blod. Derfor har mine år i Kriminalforsorgen været præget af stor intensitet og mange stærke og indimellem også barske oplevelser. Men først og fremmest har jeg haft oplevelsen af, at det har været – og er – utrolig meningsfuldt at være der, fordi jeg får lov til at komme med noget, som er en mangelvare i et fængsel,” siger Louise Adrian til Kristeligt Dagblad.

Læs hele artiklen i Kristeligt Dagblad (betalingsartikel)

25-års jubilæet markeres ved en koncert med Fangekoret i Eliaskirken, Vesterbrogade 49, 1620 København V, tirsdag den 20. august kl. 15-16. Efter koncerten er der snak og snack.