Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Kvindeklubben søger nye frivillige!

Kvindeklubben søger nye frivillige!

Vil du være med til at besøge indsatte i kvindefængslet i Jyderup og lave kreative aktiviteter sammen med kvinderne? Så er kvindeklubben i Café Exit måske noget for dig!

Kvindeklubben er et frivilligt initiativ under Café Exit, som har ca. 15 frivillige, der 1-2 gange om ugen tager til Jyderup Fængsel og laver kreative aktiviteter og hygger med de indsatte kvinder.

Vores mål er at skabe et frirum for kvinderne i deres afsoning, hvor vi som ”helt almindelige mennesker” forsøger at bringe noget normalitet ind i fængslet og orientere om Café Exits øvrige tilbud. Vi vil også gerne støtte de kvinder, der ønsker et liv uden kriminalitet.

Hvem er du?

• Du er moden og møder andre mennesker i øjenhøjde.

• Du synes, det er sjovt at være kreativ.

• Du kan sætte en mandag, tirsdag eller lørdag eftermiddag af om måneden til at tage til Jyderup (vi kører sammen fra Vesterbro).

Hvad kan du forvente som frivillig i kvindeklubben?

• Du bliver grundigt klædt på til opgaven og til at skulle begå dig i et fængsel.

• Du kommer på introkursus for nye frivillige.

• Du bliver en del af et fællesskab af engagerede frivillige.

Vil du høre mere?

Kontakt projektleder Meline Frederiksen på maf@cafeexit.dk eller tlf. 28 94 20 44. Café Exit er en kirkelig, social NGO, der arbejder med en helhedsorienteret indsats for at bygge bro mellem afsoning og løsladelse. Vi har ca. 130 frivillige på landsplan.