Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
København: Kultureftermiddag med Lars & UHøRT

Lars & UHøRT. (Foto: Poul Madsen)

København: Kultureftermiddag med Lars & UHøRT

”Skæv poesi, underspillet socialrealisme, rå lyrik og moderne protestsange.” Sådan præsenteres de 12 sange, der er på gruppen Lars & UHøRT’s album ”skRåT” fra 2015. Gruppen optræder ved Café Exits næste kultureftermiddag i København, som holdes torsdag den 26. april. Kultureftermiddagen holdes i Apostelkirkens menighedslokaler, Saxogade 13 (over gården), 1662 København V. Den begynder kl. 16.30 og slutter kl. 19.30. Lars & UHøRT er på fra kl.17.15 og frem til kl. 18.

Lars & UHøRT anlægger skrå, upolerede vinkler på et samfund i høj sø. Akustisk syrefolk med energien fra punk, tilsat tango, world, jazz og rock, hedder det videre i en pressemeddelelse om gruppen, der består af fire etablerede professionelle musikere.

Anders Hvidberg trommer mest på sin cubanske cajón, men også afrikanske trommer og percussion-instrumenter. Karen Gramkow spiller på kontrabas, og Jenny Elfving på violin (når hun altså ikke spiller med Celiné Dion i Las Vegas). Lars Harboe synger både kraftigt som Johan Olesen, lyst som Prince og dybt som Johnny Cash. Han er ikke bange for at bruge sin stemme som instrument, og improvisere en Hendrix-agtig mundsolo. Western-guitaren spiller både flamenco, lyrisk fingerspil, high-life og power-chords. Hele det langhårede band synger kor, og der eksperimenteres intuitivt med formerne og arrangementerne undervejs, så sangene aldrig er helt ens. Liveshowet er altid præget af høj energi, og både Lars & UHøRT er klædt på til fest. Så der er lagt op til en festlig kultureftermiddag.

• Du kan se og høre flere numre med Lars & UHøRT på YouTube – bl.a. ”Ingen vil ha mig