Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Indsatte låses inde i længere tid

Personalemanglen er så udtalt, at Kriminalforsorgen har valgt at forlænge det tidsrum, hvor de indsatte sidder alene bag lås og slå, skriver på Fængselsforbundets netavis.

Det kræver personale, hvis man skal hjælpe indsatte med at komme væk fra den kriminelle bane. Men Kriminalforsorgen mangler flere hundrede fængselsbetjente og værkmestre i øjeblikket. Derfor er der ikke mandskab nok til at løse alle opgaver For at løse denne problemstilling har Kriminalforsorgen valgt at øge indelukningen af de indsatte, skriver på Fængselsforbundets netavis.

I første omgang er der tale om et pilotprojekt i Odense Arrest og fængslerne i Renbæk, Nykøbing, Enner Mark, Nyborg, Storstrøm og København.

I Odense Arrest betyder det konkret, at indsatte er isolerede to timer mere hver dag, idet celledøren først låses op klokken 8 i stedet for klokken 7 om morgenen, mens natlukningen er fremrykket fra klokken 21 til klokken 20.

Læs hele artiklen på Fængselsforbundets netavis