Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

(Foto: Sara Galbiati)

Flere tidligere indsatte medvirker i ny teaterforestilling

Flere tidligere indsatte – og brugere af Café Exit – medvirker i teaterforestillingen ”STILLE SLAG”, der opføres i oktober og november på Teater Republique/Revolver. Der er premiere den 28. oktober, og sidste forestilling er den 10. november 2021.

Forestillingen handler om indespærring, hvor tidligere indsatte deler deres personlige historier og medvirker på scenen sammen med professionelle operasangere, der tilsammen sætter ord og musik på de følelser, der rammer mennesker i isolation.

STILLE SLAG er et nyskrevet korværk for 7 stemmer af Louise Alenius med tekst af Tanja Diers, iscenesat af Tue Biering i et visuelt koncept af Ida Grarup. Tekst og musik er skabt på baggrund af interviews med tidligere indsatte i danske fængsler.

Som optakt til forestillingen har Tanja Diers, Mads Brauer og Louise Alenius produceret podcasts med Boris Andersen, Jannik Vig og Simon Andersen. De kan alle afspilles på teatrets hjemmeside.

Læs mere om forestillingen her.