Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fangekoret præsenterede korets nye cd ved en kondert i Apostelkirken. (Foto: Bent Dahl Jensen)

Fangekoret præsenterede ny cd i fyldt kirke

Der var fuldt hus i Apostelkirken i København, da Fangekoret under ledelse af Louise Adrian torsdag den 27. september præsenterede korets nye cd – den femte i rækken. Og den blev modtaget med stort bifald af publikum.

Cd’en indeholder 14 nye numre med tekst og musik af korets medlemmer. Det er stærke, autentiske tekster, hvor forfatterne fortæller om livet bag tremmer og de refleksioner, det har givet anledning til.

En af dem er ”Lover du det?”, som Nicolai sang med datteren Anastacia. Den handler om at være barn og have en far, der sidder i fængsel. En anden er Kelds sang til sin kone, som ”måtte nøjes med en ydmyg bryllupsfest i et besøgslokale uden en eneste gæst”. En tredje er Janniks rap ”Jeg går min egen vej” – og sådan kunne de nævnes en efter en.

De 14 sange er optaget i løbet af de seneste tre år i fængsler rundt i landet, i Café Exit og i produceren Ann Faldens lydstudie.

Cd’en hedder ”Unoder”, og Fangekoret forklarer, at titlen ”på ingen måde er en bagatellisering af vores forbrydelser, men derimod en reference til, at vi ikke er professionelle sangere. Vi er blot nogle mænd, der har fundet uendelig glæde i sang og musik”. Som det fx udtrykkes i et citat af Martin, der sidder i Nyborg Fængsel: ”Sangen er ugens højdepunkt og udgange til koncerter er ’juleaften’.”

Se flere billeder på Facebook