Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Østerbro Teater efterlyser deltagere til workshop: Hvad sker der med kroppen, når man spærres inde? - Tidspunktet er ændret!

Østerbro Teater efterlyser deltagere til workshop: Hvad sker der med kroppen, når man spærres inde? - Tidspunktet er ændret!

”Hvad sker der med kroppen, når man spærres inde? Hvordan holder man fast i sig selv i et lukket rum?” Disse spørgsmål tages op i korværket STILLE SLAG, som efter planen spilles i sidste halvdel af maj på Østerbro Teater. STILLE SLAG er et korværk, der sætter lyd på de følelser, som rammer mennesker i isolation. Som led i forberedelserne holder Østerbro Teater en workshop, hvor man inviterer mennesker, der har siddet i fængsel, til at deltage for at kunne udvikle forestillingen sammen.

”Vi er en gruppe scenekunstnere, som er i gang med at skabe en forestilling om isolation på Østerbro Teater, men ingen af os, der udvikler forestillingen, har selv oplevet at sidde i fængsel. Derfor afholder vi en workshop, hvor vi vil udvikle forestillingen med dig, som har oplevet isolationen på egen krop,” hedder det i invitationen til workshoppen.

Den holdes tirsdag den 2. marts kl. 12.30-15.15 på Østerbro Teater – bemærk, at tidspunktet er ændret i forhold til oprindelige opslag. Du kan læse mere om workshoppen og tilmelding her.