Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ny single fra Fangekoret: Tiden bag tremmer satte Gert fri

Ny single fra Fangekoret: Tiden bag tremmer satte Gert fri

En lang fængselsdom var sparket, der fik Gert Lehmann Madsen til at beslutte at gøre noget ved sine problemer. I mange år var det frustrationer og vrede, der styrede hans liv og gjorde, at han bare røg den ene joint efter den anden. 

Han skød skylden på samfundet og fralagde sig ansvaret, men en dom på 8,5 års fængsel gav ham mulighed for at gå i behandling, tage ansvar og uddannelse og komme med i Fangekoret.

Gert er i dag løsladt, men synger videre i Fangekoret og nu udkommer hans sang: Turning Point, som beskriver hans tilstand før fængselsopholdet, og hvilken stor betydning det fik for ham. I dag har han et godt job og har stiftet familie.

Sangen er optaget under corona-sikre forhold, og Fangekoret er meget glade for, at det har været muligt at bidrage med toner, selvom alle deres koncerter fortsat er aflyste. 

Sangen ”Turning Point” udgives fredag den 19. marts, og den kan bl.a. findes på musiktjenesterne Spotify, Itunes og YouTube.

På dette link kan du høre ”Turning Point”. Vidoen indledes med en kort præsentation, hvor Gert fortæller om sangen.