Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kriminalforsorgen skærper restriktioner – og indkalder igen dømte til afsoning

Kriminalforsorgen har besluttet at forlænge de nuværende COVID 19-restriktioner med enkelte skærpelser af de indsattes besøgs- og udgangsrestriktioner. Samtidig indkalder Kriminalforsorgen igen udvalgte dømte til afsoning.

Siden den 10. december 2020 har der været indført en række restriktioner i Kriminalforsorgens institutioner for at mindske risikoen for smitte med COVID-19. Det er nu besluttet, at restriktionerne foreløbigt fastholdes, og at det desuden er nødvendigt at begrænse de indsattes mulighed for besøg yderligere. Det betyder, at indsatte alene kan modtage ét besøg inden for 14 dage. Derudover suspenderes overværet besøg, der erstattes med en telefonløsning, som også blev anvendt i foråret 2020, skriver Kriminalforsorgen.

Kriminalforsorgen har endvidere besluttet, at dømte igen indkaldes til afsoning i de lukkede fængsler. Indkaldelserne vil ske i begrænset omfang, og det drejer sig i første omgang om dømte med banderelationer og dømte i såkaldte vvv-sager (sager om vold, våben og voldtægt), skriver Kriminalforsorgen.

Læs hele artiklen på Kriminalforsorgens hjemmeside