Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Koncert med rockband fra Vridsløselille

Koncert med rockband fra Vridsløselille

Der var rock for fuld musik, da rockbandet fra Vridsløselille Statsfængsel gav koncert ved kultureftermiddagen i Exit torsdag den 12. juli 2012 i Apostelkirken. Det var fængselsbandets første optræden uden for murene.

Bandet spillede et bredt udvalg af gode “gamle rock-numre” som “Stand by Me”, “Black Magic Woman” og “Burning Love” foruden numre af Credence Clerwater Revival, Rolling Stones, Eric Clapton, Eagles, Dire Straits, John Fogerty m.fl.

Bandet består af Jesper (bas), Martin (sang og guitar), Tom (trommer) og Kim (guitar). Bandet har spillet sammen i to år. De tre førstnævnte synger alle med i Fangekoret, og Kim er fængselsbetjent i Vridsløselille og øver med bandet.

Planen om at spille uden for fængslet har længe været på tegnebrættet, men det har taget tid at få udgange til alle musikere på en gang. Premieren i Apostelkirken forløb fint, og publikum var meget begejstret for de svingende rocknumre.