Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Herreklub hver måned i Horserød Fængsel

Herreklub hver måned i Horserød Fængsel

Mens Café Exits Kvindeklub er flyttet til Jyderup, har Horserød Fængsel i stedet fået en Herreklub med fokus på information om Café Exits arbejde, hygge, brætspil og måske lidt knytning og andre kreative projekter til fængslets indsatte.

Café Exits Kvindeklub er kommet i Horserød Fængsel en del år, mens kvinderne sad der, og det har altid været en fornøjelse at lave kreative aktiviteter og have fællesskab med kvinderne.

Da kvinderne sidste år blev flyttet til Jyderup, var der nogle af de frivillige i Kvindeklubben, som ikke havde lyst til at give slip på Horserød og dét at bringe hygge og fællesskab ind bag fængslets mure.

I november 2021 startede Herreklubben, hvor frivillige møder op en lørdag i hver måned, hvor Herreklubben har til huse i biblioteket.

Vi er både glade og stolte over vores dygtige og engagerede frivillige, og det store arbejde de har lagt i at få startet Herreklubben op i Horserød Fængsel. Samtidig føler vi os taknemmelige over, at mændene har taget så godt imod klubben og vil være med til at hygge og skabe fællesskab sammen med os.

Tak til både frivillige, ansatte og indsatte for jeres positive engagement og deltagelse!

Herreklubben mødes lørdag formiddag kl. 10-12 en gang om måneden. Se datoer her.