Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Herreklub hver måned i Horserød Fængsel

Herreklub hver måned i Horserød Fængsel

Mens Café Exits Kvindeklub er flyttet til Jyderup, har Horserød Fængsel i stedet fået en Herreklub med hygge og håndarbejde til fængslets indsatte.

Café Exits Kvindeklub er kommet i Horserød Fængsel en del år, mens kvinderne sad der, og det har altid været en fornøjelse at lave kreative aktiviteter og have fællesskab med kvinderne.

Da kvinderne sidste år blev flyttet til Jyderup, var der nogle af de frivillige i Kvindeklubben, som ikke havde lyst til at give slip på Horserød og dét at hygge og lave håndarbejde sammen. De havde hørt, at nogle af mændene også var interesserede i at lave kreative aktiviteter og den greb de!

I november 2021 startede Herreklubben, hvor frivillige laver kreative aktiviteter og hygger med indsatte mænd i Horserød. Der bliver blandt andet knyttet armbånd og nøgleringe til både dem selv og deres pårørende.

Vi er både glade og stolte over vores dygtige og engagerede frivillige, og det store arbejde de har lagt i at få startet Herreklubben op i Horserød Fængsel. Samtidig føler vi os taknemmelige over, at mændene har taget så godt imod klubben og vil være med til at hygge med kreative projekter sammen med os.

Tak til både frivillige, ansatte og indsatte for jeres positive engagement og deltagelse!