Café Exit inviterer syv familier på ferieophold

Café Exit inviterer syv familier på ferieophold

Syv familier med børn skal sammen med to medarbejdere fra Café Exit på en uges ferieophold i Faaborg i juli. De bliver i alt 15 voksne og 15 børn. De syv familier kommer fra Københavnsområdet og Fyn.

Det er familier, hvor en af forældrene sidder i fængsel eller for nylig er blevet løsladt. De fleste børn har begge forældre.

Det har stor betydning for familierne, og ikke mindst børnene at komme på ferie sammen.

”SFI lavede i 2016 en stor undersøgelse om, hvordan børn til indsatte trives, klarer sig i skolen og andre forhold. Den viste blandt andet, at en ting, som langt de fleste børn samstemmende efterlyste, var at holde ferie med deres far,” fortæller socialkoordinator Linda Christoffersen. Hun står sammen med socialkoordinator Louise Warning for ferieopholdet.

SFI-undersøgelsen viser også, at netop det at holde ferie uden for hjemmet er en af de ting, som familier, hvor faren er i fængsel, oftere undlader at gøre end andre familier. Årsagen er i flere tilfælde, at der ikke er råd til at tage på ferie.

Under ferieopholdet i Faaborg bliver der spil og lege for børn og voksne, og der bliver udflugter til seværdigheder på Fyn.

Café Exit har mulighed for at tilbyde familierne ferieopholdet takket være et samarbejde med Folkekirkens Feriehjælp og med økonomisk støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond.

 

Sommeren i Café Exit

København:
Der er ingen kultureftermiddag i juli.
Der er mandagsklub hele sommeren.

Odense:
Der er kultureftermiddag i juli, men ikke i august.
Der er ingen madklub i juli og august.
Caféen er lukket i uge 28 og 29 – dvs. 9.-22. juli 2018. Det er dog muligt at ringe til Café Exit på tlf. 20 21 91 92.

Aarhus:
Der er ingen kultureftermiddag i juli.

Næste nyhedsbrev udsendes i august.

 


Kommende begivenheder


    Café Exit

    *|LIST:EMAIL|*