Tak for 39 gavebidrag – nu mangler vi kun 11!

Tak for 39 gavebidrag – nu mangler vi kun 11!

Mange tak for de 39 gavebidrag, vi har modtaget siden det seneste nyhedsbrev. Vi har endnu brug for, at 11 giver en gave på 200 kroner, for at vi kan opretholde vores §8a godkendelse. Det ene krav er, at vi hvert år skal have minimum 100 personer, der giver 200 kroner i gave – og vi er oppe på 89. Gaver til Café Exit kan trækkes fra på selvangivelsen efter de gældende regler. Det andet krav er, at vi skal have mindst 300 medlemmer, og det er opfyldt.

Du kan sende et bidrag via dette link.

 

Koncert med Fangekoret, foredrag og meget mere på Kulturnatten i Café Exit

Igen i år er der åbent i Café Exit på Kulturnatten, fredag den 12. oktober 2018, i København. Der er åbent i caféen (Saxogade 5) kl. 18-23, hvor der serveres kaffe og kage.

Der er også et program i Apostelkirken (Saxogade 13). Her fortæller Erik Adrian kl. 18 om arbejdet som fængselspræst. Kl. 19.15 giver Fangekoret koncert. Kl. 20.30 er der ”Skyd på en indsat”. Her svarer Boris (indsat i Jyderup Fængsel) på spørgsmål og fortæller lidt fra eget liv.

I Apostelkirkens menighedslokaler vil der være en bod med ting, der er fremstillet af indsatte i landets fængsler, og der bliver lavet en ”tape-celle”, hvor man kan se, hvor meget plads der er i en fængselscelle. Der bliver også lejlighed til at møde tidligere indsatte, ansatte og frivillige medarbejdere, som kan fortælle om Café Exits arbejde.

Fra omkring kl. 21.45 afsluttes Kulturnatten med fællessang i caféen (Saxogade 5) sammen med Louise Adrian og et par af Fangekorets medlemmer. Det er ikke en koncert, hvor de synger fra Fangekorets repertoire, men sammen med de fremmødte gæster synger de sange, der er populære blandt indsatte.

Læs mere om programmet på hjemmesiden.

 

Fangekoret præsenterede ny cd i fyldt kirke

Der var fuldt hus i Apostelkirken i København, da Fangekoret under ledelse af Louise Adrian torsdag den 27. september præsenterede korets nye cd – den femte i rækken. Og den blev modtaget med stort bifald af publikum. Cd’en indeholder 14 nye numre med tekst og musik af korets medlemmer. Det er stærke, autentiske tekster, hvor forfatterne fortæller om livet bag tremmer og de refleksioner, det har givet anledning til. Læs mere.


Kommende begivenheder


    Café Exit

    *|LIST:EMAIL|*