Stor glæde over igen at kunne mødes til kultureftermiddag

Stor glæde over igen at kunne mødes til kultureftermiddag

I slutningen af maj var det muligt at mødes til kultureftermiddag i Café Exit, og glæden var mærkbar i både Odense og København blandt indsatte, frivillige og ansatte over atter at kunne mødes efter flere måneders corona-pause. Billederne er fra kultureftermiddagen i København den 27. maj.

Forsamlingsloftet er blevet hævet, og derfor er det muligt at mødes igen. Vi overholder de retningslinjer, der gælder for de respektive kirker for at hindre, at corona-smitten breder sig i samfundet.

København

I København skal man tilmelde sig på forhånd og indtil videre medbringe gyldigt coronapas (dvs. dokumentation for, at du er vaccineret, har været smittet eller har en negativ test, som højst er 72 timer gammel). Næste kultureftermiddag holdes torsdag den 24. juni kl. 16.30-19.00 – og man skal tilmelde sig til musikkoordinator Louise Adrian på tlf. 29 70 67 66 – eller sende en mail til louiseadrian@me.com.

Odense

Øverst på formularenI Odense skal man tilmelde sig på forhånd til socialkoordinator Sasha Carvalho på tlf. 20 21 91 92 – eller sende en mail til sgc@cafeexit.dk. Her er der ikke krav om coronapas. Næste kultureftermiddag i Odense holdes på onsdag den 30. juni kl. 16.30-19.00.

 

Generalforsamling: Tilbageblik på et år, som i høj grad var præget af COVID-19-situationen

Formanden for Café Exit, sognepræst Niels Nymann Eriksen konstaterede i sin beretning på foreningens generalforsamling, at det forløbne år på mange måder har været meget præget af COVID-19-situationen, hvilket har begrænset mulighederne for at være sammen med indsatte, både i fængslerne og til aktiviteter i Café Exit.

Under de givne forhold er der udfoldet stor kreativitet for at opretholde kontakten til vores brugere – og dermed opfylde ønsket om at fremme fællesskab. Når det var muligt, har madklubben mødtes udendørs, og indendørs har deltagertallet været begrænset til fem ad gangen, og så har man mødtes i flere hold.

I kvindeklubben, der havde 10-års fødselsdag i 2020, har frivillige produceret kreative ting, som er sendt ind til kvinder i fængslerne med en hilsen om, at ”vi savner jer”. Det har alt sammen fremmet følelsen af samhørighed.

Der er også iværksat et motionsprojekt, hvor indsatte, frivillige, ansatte dyrker motion sammen over nettet.

COVID-19-situationen satte også et direkte aftryk på generalforsamlingen, idet den pga. det gældende forsamlingsloft blev holdt online. Den blev holdt på platformen Zoom mandag den 26. april 2021 – med deltagelse af 15-20 personer.

Læs mere om generalforsamlingen

Hent beretning for 2020-2021

 

Café Exit

*|LIST:EMAIL|*